Použití: Špekáčky oloupeme a po straně nakrojíme. Do řezu vložíme na půl kolečka nakrájenou cibuli a proužek kapie. Svaříme nálev. Do sklenice vysypeme obsah 1-2 sáčků (30g)...
Použití: Špekáčky oloupeme a po straně nakrojíme. Do řezu vložíme na půl kolečka nakrájenou cibuli a proužek kapie. Svaříme nálev. Do sklenice vysypeme obsah 1-2 sáčků (30g)...
Použití: Špekáčky oloupeme a po straně nakrojíme. Do řezu vložíme na půl kolečka nakrájenou cibuli a proužek kapie. Svaříme nálev. Do sklenice vysypeme obsah 1-2 sáčků (30g) DOMÁCÍ UTOPENCI a postupně rovnáme naplněné špekáčky. Prokládáme zbylou cibulí, a poté zalijeme vlažným nálevem. Sklenici uzavřeme a uložíme na 5 dnů do chladna. Domácí utopenci výborně chutnají s čerstvým chlebem.
POTŘEBUJEME: 1,5kg kvalitních špekáčků, 5 cibulí, 2 červené kapie, 1-2 sáčky (30g) DOMÁCÍ UTOPENCI, třílitrová sklenice od okurek. NÁLEV: 1l vody, 4dcl octa, 2 lžíce soli, 2 lžíce cukru.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.